Guide mäklare - Sotenäs

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamnlogo Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Företagsnamn:Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Gatuadress: Köpmanstorget 8
Postnummer: 456 31
Ort: Kungshamn
Telefon: 0523-70330
Hemsida:Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Mäklare med koll på läget! Vi kan Sotenäs. Vill du köpa eller sälja bostad i Sotenäs? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj. Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Vi kan Sotenäs

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

webbplats Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn