Guide mäklare - Sotenäs

Mäklarhuset Sverige & Norgelogo Mäklarhuset Sverige & Norge

Företagsnamn:Mäklarhuset Sverige & Norge
Gatuadress: Badhusgatan 5
Postnummer: 452 30
Ort: Strömstad
Telefon:0526-15400
Hemsida:Mäklarhuset Sverige & Norge


Presentation: Mäklarhuset Sverige & Norge

Din mäklare i Norra Bohuslän

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Strömstad, Tanum och Sotenäs

Ska du köpa eller sälja en bostad? För enkelhetens skull finns Mäklarhuset som erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst i Stömstad,Tanum och Sotenäs kommun där vi förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vi har även bra kontakter i Norge via Oslo.

Vi kan nås i följande kommuner via telefon, Strömstad 0526-15400, Tanum 0525-66030, Sotenäs 0523-58900, Oslo 0047-951 40 217

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Norra Bohuslän idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

webbplats Mäklarhuset Sverige & Norge