Guide mäklare - Orust

Gofab Fastighetsbyrålogo

Företagsnamn:Gofab Fastighetsbyrå
Gatuadress: Norra Strandvägen 5
Postnummer: 47334
Ort: HENÅN
Telefon: 0304-31200
Hemsida:Gofab Fastighetsbyrå


Presentation: Gofab Fastighetsbyrå

Gofab fastighetsbyrå AB etablerades 1990 av Gunnar Oskarsson som varit verksam som mäklare på västkusten sedan 1981. Idag är vi åtta välmeriterade medarbetare med mycket god lokalkännedom i området. Att Gofabs anställda är registrerade fastighetsmäklare och anslutna till Mäklarsamfundet samt att alla tar sin yrkesroll på största allvar, borgar för en trygg försäljning. Vi är bosatta och trivs i vårt verksamhetsområde.

Som privatägd lokal fastighetsbyrå följer vi inte utvecklingen, vad gäller försäljning av bostäder ? Vi leder den!.Vår styrka är vår storlek, samtliga mäklare arbetar hårt med alla objekt för att ge Er kunder bättre service. Vi arbetar utifrån att hus inte skall vara tillsalu , hus skall säljas.

Vi förmedlar bostäder på västkusten i alla kategorier. Stora som små, fritidshus, villor och tomter, sjöbodar, lägenheter samt gårdar.

Gofab arbetar med en heltäckande marknadsföring för att få ut bästa marknadspris. Bostäderna annonseras stort i dagspressen på internet samt saluförs på vårt välbesökta kontor, Gofabhuset på Tjörn där köpare och säljare kan prata bostäder med oss över en kopp kaffe i trivsam miljö.

Välkommen du också till oss på Gofab fastighetsbyrå.

-Vi gör det enkelt att köpa och sälja hus

webbplats Gofab Fastighetsbyrå