Guide mäklare - Kungälv

Förmedlia Fastighetsförmedling ABlogo

Företagsnamn:Förmedlia Fastighetsförmedling AB
Gatuadress: Box 24092
Postnummer: 40022
Ort: GÖTEBORG
Telefon:031-991760
Hemsida:Förmedlia Fastighetsförmedling AB


Presentation: Förmedlia Fastighetsförmedling AB

Förmedlias specialitet är kvalitét med rimlig provision.

Så mycket kan du spara genom att anlita Förmedlia jämfört med mäklarkedjorna!

Mäklare på Förmedlia har tidigare arbetat på några av mäklarkedjorna, och fick ofta frågan, varför mäklararvodet måste vara så högt?

Därför startades Förmedlia, och Förmedlia har halverat kostnaderna, och kan därför erbjuda en halverad provision på endast 1,5 % i provision.

Varför har mäklarkedjorna så höga provisioner?

Det är en konservativ bransch och deras affärsmodell kostar väldigt mycket. Tyngdpunkten av kostnaderna ligger på kontor med skyltfönster i bästa centrala lägen, tjänstebilar och varumärkesprofilering genom massiv annonsering i tidningar och bilagor. Dyrt franchise-system driver också upp kostnaderna för de lokala kontoren.

Flera undersökningar visar också att tjänsten fastighetsförmedlig i stort sett är likvärdig mellan de olika mäklarkedjorna, och att de höga provisionerna slentrianmässigt sätts efter kontorens höga kostnader.

De billiga nätmäklare som finns, träffar du sällan, och du får ha ansvar för många avgörande moment själv.

Förmedlia gör precis tvärtom!

Förmedlia gör inte avkall på kvalitén eller med möjliga marknadsförings-insatser, men däremot kan kostnaderna och provisionerna i branschen ofta halveras.

Därför har Förmedlia rensat bort de tjänster, arbetsmoment och kostnader som du i de flesta fall kan vara utan, men alla viktiga moment tar vi dock hand om.

Förmedlia vill att du skall ha mer kvar, när du sålt din bostad!

webbplats Förmedlia Fastighetsförmedling AB