Guide mäklare - Göteborg

Sverigehuset i Göteborg ABlogo

Företagsnamn:Sverigehuset i Göteborg AB
Gatuadress: Odinsgatan 6
Postnummer: 411 03
Ort: GÖTEBORG
Telefon:031-7750320
Hemsida:Sverigehuset i Göteborg AB


Presentation: Sverigehuset i Göteborg AB

Sverigehuset är en bostadsutvecklare som skapar hem där människor vill leva och bo. Med lång gedigen erfarenhet och brett kunnande arbetar vi med helheten från idé till bostad. Markförvärv, planarbete, gestaltning, projektering, försäljning och förvaltning sköter vi själva, medan produktionen upphandlas av lokala entreprenörer. Utifrån platsens och marknadens förutsättningar utvecklar vi det mest optimala. Det kan vara allt från småhus i barnvänliga miljöer till högre flerbostadshus mitt i stadens puls.

Vi finns idag i fyra regioner från Karlstad i norr, Norrköping/Linköping i öster till Göteborg i väster och Skåne i söder. Sedan starten 1992 har vi utvecklat 1200 bostäder och de närmaste åren planerar vi uppföra ytterligare 1800.

Vår affärsidé är att långsiktigt utveckla attraktiva bostäder. Målsättning är att vara den bästa projektutvecklaren av bostäder. Detta genom att utveckla vackra, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder till våra kunder. Våra bostäder utmärker sig bl a genom sina välkomnande entréer, vackra kök, rymliga badrum, rejäla och avskilda balkonger eller uteplatser, den gemensamma gårdsmiljön samt att de har låg energiförbrukning.

Sverigehuset är ett bolag inom Ernströmgruppen, ett helägt bolag till Ernström & Co AB som är ett snart hundraårigt familjeföretag i fjärde generationen

webbplats Sverigehuset i Göteborg AB