Guide mäklare - Göteborg

Göteborgs Fastighetsbyrå ABlogo

Företagsnamn:Göteborgs Fastighetsbyrå AB
Gatuadress: Kungsportsavenyen 3
Postnummer: 411 36
Ort: GÖTEBORG
Telefon: 031 - 280 100
Hemsida:Göteborgs Fastighetsbyrå AB


Presentation: Göteborgs Fastighetsbyrå AB

Välkommen till Göteborgs Fastighetsbyrå - kvalitetsmäklaren som ger mer!

Göteborgs Fastighetsbyrå är ett fristående mäklarföretag med mer än 20 års erfarenhet av fastighetsmarknaden. Vi finns på Kungsportsavenyen 3, i hjärtat av Göteborgs pulserande affärsliv. Årligen förmedlar vi ett stort antal bostäder till nöjda kunder i Göteborg och kringliggande orter. Vi är tre medarbetare, två erfarna och skickliga fastighetsmäklare som är ledamoter i Mäklarsamfundet samt en driftig mäklarassistent.

Vår affärsidé är att förmedla bostäder på ett professionellt och engagerat sätt så att kunderna upplever en servicenivå och ett bemötande som överträffar deras förväntningar.

Mäklartjänster av högsta kvalitet

Göteborgs Fastighetsbyrå erbjuder heltäckande mäklartjänster av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt arvode. Vi samarbetar med Handelsbanken och har möjlighet att hjälpa köparna med attraktiva finansieringslösningar. Dessutom kan vi förmedla ett flertal mertjänster tillsammans med våra välrenommerade samarbetspartners.

Bästa möjliga resultat

Vi fokuserar alltid på kundernas behov och önskemål samt presenterar din bostad mycket säljande. Presentationen på webben ger spekulanterna en komplett, lättöverskådlig och mycket informativ återgivning av din bostad. Vår välutvecklade affärsmetod i kombination med ett stort personligt engagemang och känsla för timing gör att du får ut högsta möjliga marknadspris. För att uppnå ett lyckat slutresultat har vi också direktkontakt med alla parter under hela försäljningsprocessen.

Mäklaren är personlig ansvarig

Vid val av mäklare är det bra att känna till att varje mäklare är personlig ansvarig för det arbete han utför. Det är också den enskilde mäklarens förmåga och kunskaper som till största delen är avgörande för en framgångsrik affär. Därför är det viktigt att välja mäklare utifrån person.

webbplats Göteborgs Fastighetsbyrå AB